Kategóriák
Kosarad

Plüss párnák TY

Plüss párnák TY
Mindig készen állok a szellőre és a repülésre, nagy szemeim segítenek messzire és könnyen látni éjszaka. Lehet, hogy magasan egy fán találsz, vagy vigyél haza és bújj hozzám.Tökéletes ajándék, ha igazán örömet szeretnél szerezni! SZÜLETÉSNAP:augusztus 14VERS:Ha feln..
5,600 Ft
Nettó ár:4,410 Ft
A nevem Lainey, és egy leopárd vagyok, aki puha és bújós a kézben. Játssz velem, és együtt új kalandokat élünk át.Tökéletes ajándék, ha igazán örömet szeretnél szerezni! SZÜLETÉSNAP:július 9VERS:Egy édes kis leopárd, olyan karcsú vagyok. Nem szereted a foltjaimat é..
5,600 Ft
Nettó ár:4,410 Ft
Lágy pasztell színeim és ragyogó szemeim segítenek levenni ügyes álcámat. Készen állok arra, hogy hazamenjek veled, és megöleljelek.Tökéletes ajándék, ha igazán örömet szeretnél szerezni!SZÜLETÉSNAP:június 20VERS:Nyugodt, pihentető életet élek,varázslatos fákon ács..
5,600 Ft
Nettó ár:4,410 Ft
Plüss párna ty pasztell medve
Új Népszerű
Bújj hozzá, és oszd meg vele reményeidet és álmaidat.Lágy kék füleivel hallgatni fog, kék csillogó szemeivel vigyáz rád, és mindig csak neked mosolyog. Tökéletes ajándék, ha igazán örömet szeretnél szerezni!Színes puha szövet Minden alkalomra alkalmas Kész ölelésre  Szórakoztat..
5,600 Ft
Nettó ár:4,410 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)